آووكادو درختي است كه ارتفاع آن به حدود 6 متر مي رسد و درقسمت هاي گرم آمريكا و برزيل و غرب هندوستان پرورش مي يابد .منشاء آووكادو آمريكاي جنوبي بوده كه از آنجا به نواحي ديگر دنيا راه يافته است .و در حال حاضر در شمال کشور و در شهرستان رامسر انواع مرغوبی از آن یافت می شود . 

برگهاي اين درخت ضخيم و سبز و گلهاي آن كوچك و سبز رنگ است . ميوه آن مانند گلابي و دراي پوستي سخت برنگ سبز تيره و يا سياه است

در حدود 400 نوع مختلف آووكادو وجود دارد كه بعضي از آنها دراي پوست صاف و سبز رنگ بوده ولي پوست برخي از آنها سياه و خشن است /

 تركيبات شيميايي:

 آووكادو چرب است و دراي اسيدهاي آمينه مختلف مانند سيستين Cystine تريپتوفان Tryptophane و تيروسين Tyrosine مي باشد . در تحقيقات جديدي كه انجام شده وجود چند نوع آنتي بيوتيك در آووكادو ثابت شده است .

 دانه گياه داراي مقدر كمي ( در حدود 2 درصد ) روغن است . اين روغن غليظ و سفت و به رنگ زرد مايل به سبز بوده كه دراي بو و طعمي مطبوع است .

آب 80 گرم

انرژي 150 كالري

پروتئين 1/8 گرم

چربي 14 گرم

مواد نشاسته اي 5 گرم

كلسيم 8 ميلي گرم

فسفر 35 ميلي گرم

آهن 5/0 ميلي گرم

پتاسيم 600 ميلي گرم

ويتامين آ 250 واحد

ويتامين ب 1 0/08 ميلي گرم

ويتامين ب 2 0/15 ميلي گرم

ويتامين ب3 1/4 ميلي گرم

ويتامين ث 12 ميلي گرم


اگر قصد دارید چند کیلویی وزن کم کنید آووکادو در خدمت شماست. نصف آووکادو حاوی ۴/۳ گرم فیبرهای حلّال و غیر حلّال است. بدن به این فیبرها نیاز دارد تا عملکرد سیستم گوارش بدن را در شرایط مطلوبی نگه دارد. علاوه‌بر این، فیبرهای حلّال اجازه نمی‌دهند که گلوسیدها با سرعت بالا جذب بدن شوند. برای همین باعث می‌شوند که شما مدت زمان طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید و به سراغ غذا خوردن نروید.آووکادو همچنین حاوی اسید اولئیک است. این اسیدهای چرب وظیفه‌ فعال کردن بخشی از مغز را بر عهده دارد که فرمان احساس سیری را صادر می‌کند. چربی‌های اشباع نشده مفیدی که حاوی اسید اولئیک هستند در مقایسه با چربی‌های اشباع شده و چربی‌های ترانس موجود در مواد غذایی صنعتی احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند. هر چه شما بیشتر احساس سیری داشته باشید طبیعتاً کمتر به سوی خوراکی‌های مختلف گرایش پیدا می‌کنید.